Intrebari frecvente

POT COMANDA DOAR PRODUSELE DE PE SITE SAU POT FI COMANDATE SI PRODUSE PERSONALIZATE?

Atelierul de creatie Ambra Design promoveaza creatiile de pe acest site de prezentare dar si tinute personalizate in functie de preferintele si dimensiunile fiecarei siluete. Pentru a stabili detaliile va asteptam la atelier sau ne puteti contacta telefonic.

Nu toate produsele prezentate pe site sunt in stocul din showroom, insa se pot confectiona in atelierul nostru de creatie, acest lucru durand intre 2-7 zile.

 

DIN CE MATERIALE SUNT CONFECTIONATE PRODUSELE?

Materialele pe care le folosim sunt atent selectionate, de calitate. La fiecare rochie veti gasi descrierea si compozitia materialelor folosite.

 

EVENTUALELE AJUSTARI (SCURTAT, STRAMTAT ETC.) SE EFECTUEAZA DE CATRE DVS.?

Ajustarile care nu implica modificari de design (scurtat, stramtat), se efectueaza gratuit. Alte modificari de design (adaugat bretele, maneci, cordon, adaugat cupe, cusut aplicatii etc.) se pot realiza contra cost.
Orice produs trebuie achitat integral, inainte de a i se efectua eventuale modificari.

 

POT COMANDA UN PRODUS CHIAR DACA NU LOCUIESC IN PITESTI?

Orice persoana, indiferent de locatie (chiar si din afara tarii), poate intra in posesia unuia dintre modelele comercializate de compania noastra prin comanda telefonica sau pe e-mail.

Pentru orice alte intrebari sau detalii, ne puteti contacta de luni pana vineri, intre orele 8:00 – 16:00, la 0728 905 080 sau ne puteti trimite un email oricand la office@ambradesign.ro

 

Atelier

Magazin & ATELIER Ambra Design
Adresa: Calea București, Nr.24, Bl.35, vis-a-vis de Hotel Ramada, Pitesti
Lu – Vi: 10:00 – 16:00
Sam, Dum: Inchis
Comenzi online: 0728 905 080
E-mail: office@ambradesign.ro

×
Info